Венера навлезе в Лъв на 5 юни и остава там до 8

...
Венера навлезе в Лъв на 5 юни и остава там до 8
Коментари Харесай

Венера е в Лъв: Нещата са напът да станат горещи

Венера навлезе в Лъв на 5 юни и остава там до 8 октомври. Когато Венера е в Лъв, това носи пристрастеност и предпочитание в живота ни.

Венера в Лъв е горда.  Но, както знаем, от време на време би трябвало да пожертваме егото си, с цел да получим това, което желаеме в любовта. Помнете, че не би трябвало да се опасяваме да захвърлим предишните си усеща и да ги сменяем с нови и по-подходящи.

Pisces ⁰⁰Venus in Leo will make you very emotional. In the best way. You will be drawn back to people from the past who you’ve wanted to reunite with and smooth things over with.
— Astro Poets (@poetastrologers)
Но Венера в Лъв е известна и с това, че е великодушна освен на време, само че и на дарове.  Лъв ръководи сърдечната чакра, тъй че е разумно, че това разположение на Венера обича да развлича и да демонстрира безусловна грижа към тези, които обича. В края на краищата те обичат да показват страстите си и да демонстрират индивида, който обожават, с безчет селфита и постове в обществените мрежи, в които афишират неугасващата си обвързаност по най-драматичния метод. 

Във финансово отношение всички ще желаят да поемат огромни опасности, тъй че това може да не е най-безопасният миг за вложение на пари . Не позволявайте на егото си да ви попречи да потърсите финансов съвет от някой, който има опит в играта на фондовия пазар. Те биха могли да ви оказват помощ доста. 

Важни дати, които да запомните: 

8 юни: Венера е в квадрат с Възлите на ориста, като ни подтиква да вземаме решения, когато става въпрос за обич, пари и взаимоотношения. И противоположното, тя може да разсъни към този момент съществуващи проблеми в връзките, които се нуждаят от смяна. В взаимозависимост от пътя, който ще изберем, с цел да изправим проблемите, изборът ни може да повлияе на бъдещето на тези сантиментални връзки. Що се отнася до парите, може да се появи преференциална инвестиция, за която да се колебаем. Вслушайте се в интуицията си, преди да вършиме проекти. Потърсете финансов съвет от приближен другар, експерт или член на фамилията.

11 юни, 22 август и 17 септември: Венера е в квадрат с Юпитер в Телец три пъти (поради ретроградната Венера). Когато Венера и Юпитер се свържат, това основава свръхмощна сила, която ни подтиква да действаме огромно. Емоциите са пресилени и експанзивни. 

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР